Ik ben een gepassioneerde remote-worker en grote voorstander van het Nieuwe Werken. Ik heb een ruime professionele ervaring als Office manager in vast en los dienstverband in diverse sectoren & organisaties. Mijn dienstverlening situeert zich in de domeinen IT,  administratie, startups en begeleiding.

U bent op zoek naar … advies in eenvoudige IT-taal ?

Advies & Ondersteuning bij softwarekeuze?
Hulp bij (online) presentaties, publiciteit en workshops?
Optimalisatie van administratieve processen in diverse ERP programma’s?
Assistentie bij de opstart van nieuwe activiteiten?

Ik beheers de kunst van het analyseren van uw noden en zet dit naadloos om in een concreet actieplan. Ik identificeer me met uw organisatie door de juiste mensen aan te spreken en de juiste vormgeving voor te leggen. Ik denk met u mee!

Eigenschappen die mij typeren: Oog voor detail, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, creatief, zelfstandig, betrouwbaar, assertief, team-player, go-getter, empathisch…


bitMedia wordt ingeschakeld om eenmanszaken, KMO’s of  organisaties op een snelle en accurate manier bij te springen en of te ondersteunen wanneer er administratieve of commerciële ondersteuning nodig is. Wij werken op een flexibele manier samen met bedrijven en maken hierbij gebruik van de nieuwste technologieën.

linkedin