WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE?

Wat kost een WordPress website? De software is toch gratis? Dat is inderdaad het geval. Wil je alles zelf doen dan kun je met een beperkt budget veel doen. Maar waarschijnlijk moet je wel heel veel tijd investeren om alle mogelijkheden goed te leren kennen. Daarom bieden wij een aantal mogelijkheden, waarbij wij je nieuwe website voor je ontwikkelen. En jij je kunt concentreren op je business.

De onderstaande prijstabel dient vooral als indicatie, zodat je kunt zien wat de basis pakketten zijn voor het laten maken van je WordPress website. Maar elke situatie is anders en natuurlijk spreken wij graag met je verder over jouw bedrijf en je wensen voor een nieuwe website. Kwaliteit staat voorop en is echt belangrijker dan de prijs. Besef dat je website een aantal jaren gebruikt moet kunnen worden. En dus heb je niet alleen behoefte aan een goede website voor een goede prijs, maar ook aan goede ondersteuning tegen een eerlijk tarief.

 

 

Dit zijn onze WordPress website pakketten!
No BUDGET John Adam Robert Paul
Design Swimming 1:30 2:05 1:15 1:41
2 Running 15:30 14:10 15:45 16:00
3 Shooting 70% 55% 90% 88%Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Hoeveel kost een website?
Voor u een website laat maken wil je natuurlijk weten hoeveel de website gaat kosten. De kostprijs hangt af van uw behoeften en wensen. Ieder website is namelijk anders. Op de vraag hoeveel kost een website kunnen wij u een duidelijk antwoord geven, bij ons kan dit reeds voor 850 euro. (compleet)

Wij luisteren naar uw wensen en komen met een passend ontwerp binnen uw budget. U bepaalt zelf welk budget u wil spenderen aan uw website. Hoeveel de website ook mag kosten wij ontwikkelen steeds op maat.

De prijs op basis van de omvang
Hoeveel een website kost wordt gebaseerd op de grootte, het aantal pagina’s, responsiviteit, … Webdesign kan je vergelijken met een auto bestellen, hoe meer je wilt, hoe meer kosten maar hoe meer je krijgt. Als je van plan bent te investeren in een website moet je voor je gaat vragen wat een website kost eerst goed na denken wat je precies wilt. Wil je een basis website of een zeer uitgebreide website, wil je gevonden worden in Google per zoekwoord? Moet je website veel opties bevatten … Wij kunnen u een eenvoudige website maken voor de prijs van slechts 850 euro (alles inbegrepen) U krijgt dan een gebruiksvriendelijke website van 5 pagina’s en één contactpagina, responsive , zoekmachine vriendelijk en gerichtheid op conversie. Elke website die wij leveren is gemaakt in WordPress CMS.